Ответы и решения

СРОЧНО ДАЮ 40 БАЛОВ У магазин завезли 800 кг яблук, причому 40 % з них – першого сорту,...

0 голосов
65 просмотров

СРОЧНО ДАЮ 40 БАЛОВ У магазин завезли 800 кг яблук, причому 40 % з них – першого сорту, 3/8– другого сорту, а решта – третього сорту. Скільки кілограмів яблук першого, другого і третього сортів завезли в магазин?​


Математика Начинающий (178 баллов) | 65 просмотров
Дан 1 ответ
0 голосов

I-й сорт: 40% від 800 = 0,4*800 = 320 кг яблук

II-й сорт: 3/8 від 800 = 3*800/8 = 3*100 = 300 кг яблук

III-й сорт: 800−(320+300) = 800−620 = 180 кг яблук.

Відповідь: в магазин завезли 320 кг яблук першого сорту, 200 кг — другого сорту, 180 кг — третього сорту.

Начинающий (754 баллов)
10,984,878 вопросов
13,471,016 ответов
8,518,553 комментариев
4,909,216 пользователей